Regelmatig organiseert flowresulting interessante masterclasses om samen met jouw marketingteam aan lastige cases te werken. Directe antwoorden en concrete tips maken jouw propositie tot een winnende.

Kom naar één van onze masterclasses!

Wil je meer leren over hoe je de klant beter centraal kunt stellen in je organisatie? Of wil je weten wat de kenmerken van de ideale klantreis zijn? En hoe je je organisatie mee kan nemen in het realiseren van onderscheidende dienstverlening? Dat kan! Kom naar één van onze masterclasses

masterclass

Propositie-engineering

10/11/2020
NIMA Amsterdam

Het bouwen van een marketingpropositie is topsport. Het vraagt om het herkennen en begrijpen van de juiste doelgroep (segmenteren) en vervolgens het finetunen van het product of de dienst zodat deze perfect aansluit op de behoeften van je klanten. En dan is er nog de vraag: moet je je product aanpassen, of is het slimmer je assortiment anders in te richten?

masterclass

Design Thinking & Doing | 2-daagse masterclass

18/11/2020
Utrecht

Een praktische opleiding voor professionals die zich een bewezen aanpak van innovatie en propositie ontwikkeling eigen willen maken. Gegeven door Colette Forma, senior consultant bij flowresulting, tot voor kort bij Philips verantwoordelijk voor ‘Cocreate’: het Design Thinking programma dat wereldwijd wordt ingezet voor innovatie en propositieontwikkeling.

masterclass

Customer journey-in-1-dag B2B/B2C

Inhouse op aanvraag

Een ideale Customer journey ontwerpen is één, het iedere dag waarmaken is een nog grotere uitdaging. Leer de do’s en don’ts van de customer journey aanpak en en maak een assessment op je eigen employee journey.

Keynote speaker gezocht?

De partners van flowresulting treden met regelmaat op als keynote speaker over onderwerpen als customer experience, customer journey, service innovaties en pricing.

Klik hier voor een impressie van een presentatie van Ed Ram.
Klik hier voor een impressie van een presentatie van Marc Westeneng.
Klik hier voor een impressie van een presentatie van Anders Jansen.

Onze sprekers werden eerder o.a. bij NIMA en MIE (het grootste marketingevent van Nederland) beoordeeld als top 3 hoogst gewaardeerde spreker.

Neem voor meer informatie direct contact op met Ed Ram, Marc Westeneng of Anders Jansen, of met ons kantoor (tel: 030-2961111).

Laat je inspireren!

Vul je naam en mailadres in en ontvang tien keer per jaar ‘flowinspiration’. Een mail met inspiratie over excellente dienstverlening, video’s die raken, cases en succesverhalen die bijblijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X