Podcast: 4 ideeën om jouw business model te innoveren

Luister deze podcast van Anders Jansen voor Beeckestijn Business School over business model innovatie. Over de kracht van een abonnementsvorm voor klant én organisatie, over de noodzaak om op een platform ’trust’ te designen, over de gewenste prikkel die ‘pay per use’ in organisaties brengt en over de lessen van ‘freemium’ en hoe spotify dit als de beste beheerst.

Lees hier meer over business model innovatie

Aan de slag: download inspiratie en onze brochure

Businessmodel Challenge met je team

In de Business Model Challenge helpt flowresulting je anders naar je klanten en je business te kijken om vanuit daar tot nieuwe businessmodellen te komen.

Tijdens de challenge combineren we kennis uit de innovatie-faculteiten van prestigieuze wetenschappelijke instituten met learnings uit talloze praktijkcases.

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Brochure Businessmodel Challenge

Een kickstart op weg naar groei in een snel veranderende wereld.

De wereld verandert sneller dan ooit. Wanneer je als organisatie in the lead wilt blijven van disruptieve ontwikkeling binnen en buiten de markt, liggen verschillende valkuilen op de loer.

Visie en een heldere aanpak zijn nodig om jezelf te ontwrichten, voor een ander het doet.

Download brochure

Inspiratiesheets Businessmodel Innovatie

Met deze presentatie inspireren we je graag over Businessmodel Innovatie.

Met veel voorbeelden en learnings uit talloze praktijkcases.

Deze inspiratiesheets zijn onder andere gebruikt tijdens colleges voor Beeckestijn Business School, voor webinars en tijdens diverse marketingevents.

Download presentatie
X