Customer experience wordt in steeds meer industrieën de belangrijkste differentiator. Flowresulting ontwerpt uitzonderlijke klantbeleving. We weten hoe technologie daaraan kan bijdragen en zijn marktleider op het gebied van customer journey’s.

Uitzonderlijke Customer journey
Honderden customer journey trajecten hebben ons geleerd wat het vraagt om een klantreis te ontwerpen waar klanten echt enthousiast van worden.

  • High tech & high touch: We besteden veel aandacht aan de vraag hoe je ‘high tech’ optimaal combineert met ‘high touch’. Hoe geef je de klant ook in een digitale omgeving een persoonlijke ‘dichtbij’ ervaring?
  • Factbased: we kwantificeren hoeveel een betere customer experience oplevert. Zo zorgen we voor betere investeringsbeslissingen en voorkomen we lange discussies die het gevolg zijn van uiteenlopende persoonlijke overtuigingen.

Brainpower: nudging the journey
Omdat 95% van het klantgedrag onbewust is. Het antwoord op het stimuleren van gedrag, het veranderen van gedrag, of het omdraaien van ongewenst gedrag, is daarom vaak te vinden in het onbewuste. Behavioural insights, oftewel bewezen gedragsprincipes, kunnen daarom redesign van diensten en services van veel brandstof voorzien.

Efficiënte klantbediening
Om customer experience betaalbaar te houden, helpen we ‘onnodig’ klantcontact te voorkomen. Bijvoorbeeld door klanten niet óp maar vóór hun wenken te bedienen en inzicht te geven in het proces. Natuurlijk speelt self service een belangrijke rol in het verlagen van kosten. Flowresulting helpt bedrijven een snelle en soepele overgang naar digitale kanalen te realiseren. Zo bespaart u kosten, zonder in te leveren op klanttevredenheid.

Employee journey
Voor 10x meer rendement uit je klantreis. Ontwerpen van een klantreis is één, deze dag in dag uit waarmaken maakt dat het een winnende klantreis wordt. Hierin is doorvertaling naar de interne organisatie en alle medewerkers cruciaal. Zodat zij ‘willen, weten, kunnen en voelen’.

Aan de slag: inhouse masterclass customer journey en sparren met Maties

Inhouse masterclass customer journey

Een ideale Customer journey ontwerpen is één, het iedere dag waarmaken is een nog grotere uitdaging. Leer de do’s en don’ts van de customer journey aanpak en en maak een assessment op je eigen employee journey.

Gedurende de masterclass pas je de theorie en praktische tips toe op de Customer journey van jouw organisatie. Concreet resultaat waarmee jij aan het einde van de dag naar huis gaat: een schets van je ‘eigen’ Customer journey map, inclusief assessment op de belangrijkste servicedrijfveren binnen die journey en concrete ideeën voor re-design.

Ja, ik wil meer informatie over de masterclass Customer Journey

Sparren over customer journey

We sparren graag met je over het ontwerpen van de customer journey waar klanten echt enthousiast van worden.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of klik op de bel mij terug button.

Maties van Voorthuizen
06-28326933
E maties.vanvoorthuizen@flowresulting.nl 
LinkedIn

Bel mij terug

Testimonials

Cases

Aanpak

Publicaties

Laat je inspireren!

Vul je naam en mailadres in en ontvang tien keer per jaar ‘flowinspiration’. Een mail met inspiratie over excellente dienstverlening, video’s die raken, cases en succesverhalen die bijblijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X