Merkcampagne ‘Just wat jij nodig hebt’

Gepubliceerd op
19/9/2023
Groeistrategie

Na het winnen van de pitch in 2021 trapten Fightclub en Just (CZ zorgverzekeringen) hun samenwerking af met de merkcampagne ‘Just wat jij nodig hebt’. Want bij Just geen moeilijke keuzes of ingewikkelde pakketten, maar gewoon een verzekering voor datgene wat echt belangrijk is, inclusief handige digitale zorgdiensten! 

Hiermee de merknaam slim gekoppeld aan de mentaliteit van het merk, waarmee een sterke fundering werd gelegd voor een ronde campagne die reeds meerdere jaren ingezet wordt. Een mooi voorbeeld van hoe een goede positionering aan het begin van het traject ervoor zorgt dat je hier een lange tijd de vruchten van plukt.

Ook de media en middelen inzet werd vanuit de strategische basis door vertaald. Waar je door andere merken doorgaans wordt overladen met ingewikkelde pakketten en keuzes om over te stappen van zorgverzekering, biedt Just jou vooral wat je écht nodig hebt. Daarom was er geen stress bij het overstappen dankzij de Just Pop-Up Store op Utrecht CS. Dé plek waar je als reiziger gewoon lekker kunt opwarmen en opladen in de koude decembermaand. Naast de Pop-Up Store reed er een aantal weken ook een Just tram rond in Rotterdam waarmee de digitale zorgdiensten van Just onder de aandacht werd gebracht. Ook werd de campagne ondersteund met relevante tailormade DOOH-uitingen in Utrecht en Rotterdam, een online videocampagne, radio spots, social activaties op Instagram, TikTok en middels GIF’jes.

Over Fightclub - brand & performance agency
Fightclub is een creatief bureau dat net zo resultaatgericht werkt als een digital agency. En een digital agency dat net zulke slimme ideeën bedenkt als een creatief bureau. Want een sterk merk betekent weinig als het niet converteert, en een digital strategy is snel kansloos zonder een sterk merk. Fightclub is dus full-service en de afgelopen 6 jaren volgens de FONK150 het beste full- service agency van Nederland. Meer info op fightclub.nl.

No items found.

Neem gerust contact met ons op

Maliebaan 53581 CA Utrecht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Cases

Cases waar we trots op zijn

Flowresulting werkt voor grote bedrijven en multinationals in verschillende markten in Nederland en in Europa. We zijn voornamelijk actief in de automotive en financiële sector.