Wij zijn flowresulting. Een fanatiek bedrijf waar je werkt voor grote merken, waar je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je hard groeit.

Blijf je verwonderen!
Flowresulting is opgericht op 5 mei 2001 door Marc Westeneng, Frank Bierkens en Ed Ram. Frank Bierkens heeft het bureau eind 2007 verlaten. Anders Jansen is in 2012 partner geworden van flowresulting. Inmiddels bestaat het team uit 15 professionals met een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Top talenten die kiezen voor flowresulting vanwege de inhoudelijke uitdaging, het werken voor grote merken en de mogelijkheid om hard te groeien.

‘Blijf je verwonderen’ is ons motto. Want wie zich verwondert, vindt zoveel inzichten. Inzichten die leiden naar concreet advies waarmee morgen het verschil kan worden gemaakt. Wij geloven namelijk in dienstverlening die het leven mooier maakt, mooier voor klanten en mooier voor medewerkers. Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken. Al meer dan 20 jaar werken we voor de grote merken van Nederland. Dat doen we op onze manier: fanatiek, stevig, en met oog voor de hele organisatie.

Leer ons kennen! We vertellen je graag wie wij zijn en wat wij doen.

Lees hier meer over onze recruitment events, onze kernwaarden, wat we bieden en hoe het carrièrepad bij flowresulting verloopt. En uiteraard ook onze vacatures. We zoeken namelijk regelmatig talentvolle consultants.

 

Onze kernwaarden!

Wat wij bieden!

Talent event 12 mei 2022

Altijd al willen weten wat het consultancy vak inhoudt? En ben jij geïnteresseerd in marketing en strategie? Het Talent Event op 12 mei 2022 , 17:00-21:00 uur biedt dé mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van flowresulting. En wie weet is het een eerste stap in de richting van een baan! Lees meer & meld je aan! 

 

Vacatures

Verwonder jij je regelmatig over de dienstverlening in Nederland en lever je graag een bijdrage om dit beter / mooier te maken? Kun jij snel tot de kern komen en verbanden leggen? Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving waarin je je snel ontwikkelt met opdrachten bij bekende bedrijven? Check dan onze vacatures en solliciteer direct!

vacature

Pricing consultant

WO-opgeleid - met of zonder werkervaring

Wat is de beste prijs voor Nespresso koffie cups? Hoe bepaal je de prijs voor het nieuwe model van Volkswagen? Uitdagende vraagstukken die je analytische vermogen stevig op de proef stellen. Ben jij de nieuwe pricing consultant die wij zoeken?

Lees meer

vacature

Junior consultant marketing & strategie

0-3 jaar werkervaring

Verwonder jij je regelmatig over de dienstverlening in Nederland en lever je graag een bijdrage om dit beter / mooier te maken? Wij zijn regelmatig op zoek naar een talentvolle junior consultant met een passie voor dienstverlening.

Lees meer

vacature

Medior consultant marketing & strategie

minimaal 3 jaar werkervaring

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring en wil jij je carrière versnellen binnen marketing & strategie consultancy?

Lees meer

vacature

Senior consultant marketing & strategie

7+ jaar werkervaring

Heb jij minimaal 7 jaar consultancy ervaring en wil jij je carrière versnellen binnen marketing & strategie consultancy?

Lees meer

Vacature alerts ontvangen?

Interesse in werken bij flowresulting, maar staat er momenteel geen vacature tussen die past bij jouw profiel? Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox. Vul hieronder je gegevens in. Het toesturen van een open sollicitatie (motivatiebrief en CV) is ook altijd mogelijk: droombaan@flowresulting.nl, ter attentie van Manon de Rijk. Uiteraard krijg je altijd een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je inspireren!

Vul je naam en mailadres in en ontvang tien keer per jaar ‘flowinspiration’. Een mail met inspiratie over excellente dienstverlening, video’s die raken, cases en succesverhalen die bijblijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X