Wij zijn flowresulting. Een fanatiek bedrijf waar je werkt voor grote merken, waar je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je hard groeit.

Leer ons kennen! We vertellen je graag wie wij zijn en wat wij doen.
Lees hier meer over onze recruitment events, onze kernwaarden, wat we bieden en hoe het carrièrepad bij flowresulting verloopt. En uiteraard ook onze vacatures. We zoeken namelijk regelmatig talentvolle consultants.

 

Onze kernwaarden!

Het carrièrepad

(Oud) medewerkers vertellen…

Bas van Vlierden (oud-medewerker van flowresulting) heeft vijf jaar bij flowresulting gewerkt en is nu Director Marketing & Brand bij Essent. In deze video vertelt hij wat werken bij flowresulting voor hem betekent en hoe dit heeft bijgedragen aan zijn professionele ontwikkeling. Anders Jansen (partner bij flowresulting) is in 2006 begonnen als junior consultant bij flow. Vijf jaar later werd hij partner. In deze video vertelt Anders hoe zijn ontwikkeling bij flowresulting is gegaan.

Wat wij bieden!

werken bij flowresulting

Vacatures

vacature

Junior consultant marketing & strategie

1-3 jaar werkervaring

Verwonder jij je regelmatig over de dienstverlening in Nederland en lever je graag een bijdrage om dit beter / mooier te maken? Wij zijn regelmatig op zoek naar een talentvolle junior consultant met een passie voor dienstverlening.

Lees meer

vacature

Medior consultant marketing & strategie

minimaal 3 jaar werkervaring

Heb jij minimaal 3 jaar werkervaring en wil jij je carrière versnellen binnen marketing & strategie consultancy?

Lees meer

vacature

Senior consultant marketing & strategie

7+ jaar werkervaring

Heb jij minimaal 7 jaar consultancy ervaring en wil jij je carrière versnellen binnen marketing & strategie consultancy?

Lees meer

Vacature alerts ontvangen?

Interesse in werken bij flowresulting, maar staat er momenteel geen vacature tussen die past bij jouw profiel? Blijf op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox. Vul hieronder je gegevens in. Het toesturen van een open sollicitatie (motivatiebrief en CV) is ook altijd mogelijk: droombaan@flowresulting.nl, ter attentie van Manon de Rijk. Uiteraard krijg je altijd een reactie van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je inspireren!

Vul je naam en mailadres in en ontvang tien keer per jaar ‘flowinspiration’. Een mail met inspiratie over excellente dienstverlening, video’s die raken, cases en succesverhalen die bijblijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X