Speel video

Werken bij flowresulting - bekijk de video

Bij flowresulting werk je voor grote merken, krijg je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid en groei je hard. Je wordt onderdeel van een fanatiek bedrijf dat sterk groeit en het verschil wil maken in dienstverlenend Nederland (en daarbuiten).
Onze filosofie is dat het belang van de klant leidend is. Dat houden we alleen vol wanneer we eerlijk zijn, dus geven we onze mening. Ook als dat wellicht als confronterend wordt ervaren. Ja-knikkers zijn er al genoeg.

Vacatures

vacature

Senior consultant groeistrategie

5+ jaar werkervaring

Voor ons expertisegebied ‘groeistrategie’ zijn we op zoek naar een problem solver met superieure analytische vaardigheden.

Lees meer

vacature

Senior consultant winnende proposities

4-6 jaar werkervaring

Binnen onze expertise ‘winnende proposities’ zijn we op zoek naar een consultant die vanuit (fact-based) klantinzichten relevante, onderscheidende proposities bouwt.

Lees meer

Staat jouw vacature er niet tussen?

Interesse in werken bij flowresulting, maar staat er momenteel geen vacature tussen die past bij jouw profiel? Stuur dan een open sollicitatie (motivatiebrief en CV) naar droombaan@flowresulting.nl, ter attentie van Manon de Rijk. Dan bekijken we of er een match is voor een kennismakingsgesprek en bespreken we graag de mogelijkheden. Uiteraard krijg je altijd een reactie van ons.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten

Flowresulting werkt voor meer dan 100 grote dienstverleners in binnen- en buitenland.

  • DAS logo

Het carrièrepad

(Oud) medewerkers vertellen…

Bas van Vlierden (oud-medewerker van flowresulting) heeft vijf jaar bij flowresulting gewerkt en is nu Director TV bij KPN. In deze video vertelt hij wat werken bij flowresulting voor hem betekent en hoe dit heeft bijgedragen aan zijn professionele ontwikkeling.

Anders Jansen (partner bij flowresulting) is in 2006 begonnen als junior consultant bij flow. Vijf jaar later werd hij partner. In deze video vertelt Anders hoe zijn ontwikkeling bij flowresulting is gegaan.

Laat je inspireren!

Vul je naam en mailadres in en ontvang tien keer per jaar ‘flowinspiration’. Een mail met inspiratie over excellente dienstverlening, video’s die raken, cases en succesverhalen die bijblijven.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.