Michiel Aerts

Consultant
Stay hungry, stay foolish. Nieuwsgierig zijn naar nieuwe inzichten en deze vertalen naar actie om impact te creëren binnen organisaties.

Voor mij geen lange CV aan indrukwekkende marketingdiploma’s, wel een diploma in winnen en verliezen. Een evolutie van willen naar kunnen. Met de ervaring van een startup, achtergrond in Biotechnologie en een gezonde portie kritisch vermogen heb ik besloten om mezelf toe te leggen op mijn grootste passie, marketing.

Altijd met oog op resultaat wil ik impact en waarde creëren voor bedrijven en organisaties rondom mij. Jezelf, maar ook jouw organisatie, net dat tikkeltje beter maken in het begrijpen van de consument en zijn handelen. Jouw bedrijf helpen met competitief zijn en winnen in jouw sector. De beste willen zijn in het begrijpen van de waarde perceptie van de klant. Het begrijpen wat deze waarde nu écht waard is en deze communiceren naar de klant.

Wil je sterke feedback waar je écht iets mee kunt en zo je bedrijf ontwikkelen naar een betere versie? Dan ben ik een en al oor.