Duco De Waard

Consultant
Mijn passie betreft het stimuleren van impactvolleveranderingen in bedrijven. Ik ben toegewijd aan het leveren van innovatieveoplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten en meetbareresultaten opleveren.
Contactgegevens:
Social media

Met een Bachelor in Bedrijfskunde en een Master in Marketing Management breng ik een unieke mix van theoretische kennis en praktijk ervaring in elk project. Mijn doel is altijd om bruikbare inzichten te bieden waarmee bedrijven de concurrentie voorblijven en duurzame groei kunnen realiseren.

Ik ben een hardwerkende en enthousiaste marketeer met een proactieve houding die van uitdagingen houdt. Strategisch te werk gaan, staat bij mij hoog in het vaandel. Woorden die mensen gebruiken om mij te omschrijven zijn gedreven, sportief, ondernemend en betrouwbaar. Hier zou ik graag aan toevoegen dat ik een gestructureerd persoon ben die graag het beste uit mezelf en het team haalt.

Werken met mij betekent samenwerken met een toegewijde professional die zich inzet voor uw succes. Aangezien ik in mijn vrije tijdveel bezig ben met sporten, golfen, reizen en skiën, kan ik niet beloven dat dit (door mijn Rotterdamse enthousiasme) af en toe onderwerp van gesprek wordt. Ik geloof in het opbouwen van langdurige relaties met klanten en het leveren van waarde die verder gaat dan de projectscope. Laten we samenwerken en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen!