Flowresulting onderdeel van Customer Collective, een kennismaking

This is some text inside of a div block.

In oktober 2022 is flowresulting onderdeel geworden van Customer Collective. In dit artikel leggen we uit hoe dat zit en wat je er mogelijk aan kunt hebben.

Customer Collective
Customer Collective is een collectief van bedrijven dat advies en interim biedt binnen verschillende marketing disciplines. Met zo’n 450 medewerkers is Customer Collective de grootste marketingadvies organisatie van de Benelux.

De diensten van CustomerCollective zijn georganiseerd rond vijf expertises.

Binnen een expertise  zijn meerdere bedrijven actief, zie voor meer informatie www.customercollective.eu. In Nederland zijn behalve flowresulting ook The House of Marketing en Fightclub onderdeel van het collectief. Fightclub is een van de grootste reclamebureaus van Nederland en België (https://fightclub.nl/)

The House of Marketing|
The House of Marketing is in België al decennialang het leidende bureau voor advies en interim op het gebied van marketing. Enkele jaren geleden is het bedrijf in Nederland een kantoor gestart. Met de acquisitie van flowresulting eind 2022 is dit in een stroomversnelling gekomen.

Voor de partners van flowresulting (Ed Ram, Anders Jansen, Marc Westeneng) is het aansluiten bij Customer Collective een mooie kans om de dienstverlening aan klanten uit te breiden.

Marc Westeneng: “Opdrachtgevers vragen vaak om een bredere dienstverlening dan flowresulting ze nu kan bieden. We zeggen geregeld ‘nee’ tegen klanten omdat we focussen op waar we echt goed in zijn. Met Customer Collective kunnen we nu vaker ‘ja’ zeggen doordat we onze klanten toegang bieden tot meer specialismen binnen het marketingdomein.”

Flowresulting wordt The House of Marketing
In de loop van 2023 zullen flowresulting en The House of Marketing Nederland fuseren en verder gaan onder de naam The House of Marketing. Het kantoor aan de Maliebaan in Utrecht, de mensen, de kwaliteit en de toewijding blijven.

Wat anders wordt:
1.       Het aanbod van dienstverlening is uitgebreid met interim-management.
2.       We bieden nu ook expertise in de andere vier genoemde pilaren van Customer Collective.

Flowresulting is altijd gericht geweest op specialistisch advies, alleen bij uitzondering nam dat de vorm aan van interim-management. In de nieuwe organisatie bieden we dat nadrukkelijk ook. Heb je tijdelijk capaciteit nodig, laat het vooral weten! Hetzelfde geldt natuurlijk voor vragen die spelen in een van de andere gebieden waarop Customer Collective actief is.

Vragen? Vragen!
Heb je na dit artikel vragen of suggesties? Laat het vooral weten. Neem contact op met Marc Westeneng, marc.westeneng@flowresulting.nl, of met een van de mensen van flowresulting of van The House of Marketing die je kent.