Speel video

Marc Westeneng

klik op de afbeelding om de video af te laten spelen.

Key-note speaker

Marc Westeneng treedt regelmatig op als key-note spreker waarbij hij vertelt over verschillende onderwerpen zoals klantbeleving, NPS, Customer journey en extreme klantgerichtheid.
Marc is eerder bij o.a. NIMA en MIE (het grootste marketingevent van Nederland) beoordeeld als top 3 hoogst gewaardeerde spreker.

Bovenstaande video is een impressie van een presentatie van Marc.

Marc Westeneng

Founding partner


Mijn persoonlijke motto: Blijf je verwonderen. Want verwondering – je afvragen waarom de dingen zijn zoals ze zijn – brengt zoveel inzichten.

Inzichten die je helpen om dienstverlening te maken waar mensen echt blij van worden. Ik vind het leven te kort voor producten en diensten die je irriteren. Omdat die er nog heel veel zijn, voorzie ik een gouden toekomst voor flowresulting. Het geeft me een geweldige kick als we als adviesbureau bijdragen aan concrete verbeteringen die heel veel mensen raken.

Het kan me ontroeren als ik mensen vol overgave hun ding zie doen, maakt niet uit wat. Hoewel de jaren me meer mildheid brengen, kan ik nog steeds slecht tegen mensen en organisaties die onverschillig zijn.

Regelmatig schrijf ik een column over de dingen waarover ik me verwonder. Je kunt ze hier lezen.

Interesse in Marc als spreker?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X