Interim met consultancy kracht

Tijdelijke ondersteuning in jouw bedrijf met onze toptalenten.

Krijg de teamversterking die je nodig hebt


Zoek je tijdelijk extra mankracht of specifieke skills voor jouw marketingteam? Onze interim service is de oplossing voor versnelling en verdieping van je marketingwerkzaamheden.

Onze goed opgeleide en ervaren marketingconsultants zijn gewend om in het team van de klant plaats te nemen en om zich snel dingen eigen te maken. Maar zij doen meer dan alleen het invullen van een functie. Met hun consultancy-kracht werken zij toe naar concrete resultaten om echt impact en het verschil te maken voor jouw organisatie.

Hiermee kunnen wij je helpen

- Je zoekt voor een korte of wat langere tijd versterking voor jouw team. Bijvoorbeeld omdat een collega langdurig afwezig is in verband met ziekte of zwangerschap of omdat je extra ondersteuning nodig hebt.
- Je hebt extra realisatiekracht nodig om een project te klaren of zoekt versnelling op een project
-Je wilt tijdelijk specifieke skills toevoegen aan jouw team

Dankzij onze ruime poel aan talent met een verscheidenheid in senioriteit, expertise in sectoren en marketing domeinen kunnen we jou helpen bij nagenoeg elke marketingvraag.

Interim domeinen


Onze consultants zijn inzetbaar in een verscheidenheid aan rollen in de volgende marketing expertise gebieden

(Digital) marketing

Communicatie

Onderzoek & analytics

Innovatie

Customer experience

Pricing

Onze kracht

Consultancy-kracht

Onze interimconsultants hebben ook ervaring in consulting. Hiermee haal je een interimmer in huis die resultaatgericht is, durft te challengen, verder kijkt dan de vraag en ervaring heeft met het gebruiken van consultancy methodieken en formats. Zij kunnen ook inpiratiesessies of trainingen aan je team verzorgen.Kortom, wij leveren interimmers met consultancy-kracht!

Netwerk

Neem een interimmer en je krijgt er de ervaring en kennis uit de hele organisatie bij:
- Consultants uit ons team met veel kennis van vergelijkbare vraagstukken om mee te sparren;
- Bewezen formats en werkvormen om te gebruiken;
- Toegang tot alle consultancy methodieken & tooling;
- Onze consultants kunnen expertise coaches uit onze organisatie en groep inschakelen (o.a. data, growth marketing, performance marketing, organizational design, creative).

Professionaliteit

Onze marketingconsultants zijn razendsnel up-to-speed. Zij doorgronden de context in no-time en passen zich snel aan je processen, team en strategie. Onze talenten ontvangen trainingen en on-the-job coaching door een senior consultant zodat zij de juiste tools in handen hebben om de best mogelijke kwaliteit te leveren.