Over Robin Keus
Mijn bachelor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en master Aerodynamica en Windenergie heb ik gevolgd aan de TU Delft. Vanwege mijn brede interesse en het verder willen brengen van bedrijven met mijn analytische achtergrond sprak consultancy mij aan. Ik ben gestart bij First Consulting als business consultant, waar mijn focus lag op procesverbetering en IT. Al snel merkte ik dat ik meer geïnteresseerd was in de marketing en strategie van bedrijven, en dan vooral op pricing gericht.

De psychologie die achter keuzes van mensen zit en daarop inspelen met verassende pricing strategieën voor organisaties is iets waar ik enthousiast van word. Na kennis te hebben gemaakt met vraagstukken over groeistrategie en prijspositionering bij Simon Kucher & Partners kwam ik in gesprek met flowresulting.

Volg Robin online

“Het zijn niet de sterkste soorten die overleven en ook niet de meest intelligente. Het is het soort dat het beste reageert op veranderingen.”

Bij flowresulting wordt nauw samengewerkt met elkaar en met klanten, en wordt net dat stapje extra gezet. Om die redenen was flowresulting voor mij de juiste stap om mij verder te ontwikkelen op het gebied van marketing en strategie.

Naast werk vind ik mijn ontspanning vooral terug in sport, dus doe ik ongeveer 4 keer per week aan Crossfit. Op die manier daag ik mijzelf ook fysiek uit en krijg ik weer de mentale energie om aan het werk te gaan. Verder haal ik in mijn vrije tijd veel inspiratie uit goede boeken en kan ik enorm genieten van een spelletjesavond, een hapje eten en op staan gaan met mijn vrienden.

Cases en publicaties van Robin

X