Over Maties
Bij flowresulting help ik organisaties te groeien door antwoord te vinden op de vragen: where to play, how to win and how to make it work.

Digitalisering biedt vele kansen voor innovatie maar is geen doel op zich. Ik neem de eindgebruiker en zijn ‘job to be done’ als vertrekpunt om vandaaruit te zoeken naar de juiste mix van digitale oplossingen en menselijke service. Dat vraagt vrijwel altijd om goede samenwerking tussen verschillende disciplines en bloedgroepen in de organisatie, van data scientist en productmanager tot servicemedewerker en jurist.

Het geeft me energie om organisaties te helpen deze perspectieven samen te brengen, de status quo te challengen en zo hun groei te versnellen.

Volg Maties online

“Digitalisering biedt vele kansen voor innovatie maar is geen doel op zich. Ik neem de eindgebruiker en zijn ‘job to be done’ als vertrekpunt om vandaaruit te zoeken naar de juiste mix van digitale oplossingen en menselijke service.”

Naast het werk sport ik graag. In 2016 fietste ik in 2,5 week naar Spanje waarna de Ironman 70.3 nu de volgende challenge is. Daarnaast krijg ik kippenvel van live muziek en test ik mijn eigen muziekproductie skills nu op mijn midi-keyboard.

Cases en publicaties van Maties

X