Manon de Rijk

HR/Bureau Manager
Bij flowresulting werk ik dan ook vol enthousiasme voor bedrijven die hun klant blij willen maken. En dat gaat arm in arm met de focus op de eigen medewerkers.

Over Manon
Bij flowresulting werk ik dan ook vol enthousiasme voor bedrijven die hun klant blij willen maken. En dat gaat arm in arm met de focus op de eigen medewerkers. Want klantgericht werken doe je als gehele organisatie. Die interne focus heb ik als HR- en Bureaumanager ook door mij bezig te houden met het vinden, boeien en binden van de beste collega’s.

Naast de interne focus, ben ik al jaren actief op een project waarbij zogenaamde KnOP kaarten gerealiseerd en geüpdatete worden. Met behulp van deze KnOP’s (Knooppunt Oriëntatie Punten) kunnen (ongeoefende) reizigers hun weg vinden, naar de volgende modaliteit of naar de eindbestemming. De KnOP is uniek in zijn soort, omdat het een combinatie is van een driedimensionale kaart met een omgevingskaart én daarnaast niet Noord-Zuid georiënteerd is, maar op de kijkrichting.

“Het geeft mij enorm veel energie om bij te dragen aan concrete verbeteringen die veel mensen raken.”

In mijn vrije tijd sport ik graag. Wielrennen, fitness, padel, maar ik ben voornamelijk op de tennisbaan te vinden. Daarnaast doe ik regelmatig vrijwilligerswerk.