Anders Jansen

Partner
In flow zijn. Je kent het wel. Alles klopt, lijkt vanzelf te gaan, perfecte balans en op de toppen van je kunnen.

Over Anders
In flow zijn. Je kent het wel. Alles klopt, lijkt vanzelf te gaan, perfecte balans en op de toppen van je kunnen. Dat is wat ik ervaar vanaf mijn start in 2006 bij flowresulting en in versterkende mate vanaf 2010 toen ik als partner naast Ed en Marc ook als ondernemer ingestapt ben.

Ik krijg enorm veel energie van wat ik werk mag noemen: bezig zijn met wat mensen enthousiast maakt over dienstverlening, waarom een klant wel of niet in actie komt, wat maakt dat iemand ’s nacht rustig of onrustig slaapt, of hoe het komt dat de ene medewerker wel met impact en vertrouwen haar werk doet en een ander keer op keer strandt in zijn goede intenties.

Maniakaal bezig zijn om dit écht te begrijpen. Om vervolgens samen van inzicht naar actie te gaan en eigenlijk de flow van een product, van een service of van een team te bereiken. Waarbij ‘kiezen’ voor mij een belangrijk werkwoord is. Iets waar wij onze opdrachtgevers enorm mee helpen (en pijn doen 😉). En ze er niet mee weg laten komen om het niet te doen. Want bij kiezen komt energie en heel veel richting vrij en begint de ‘flow’. Kiezen wie je wil zijn (en wie niet). Voor wie (en voor wie niet). Wat je belangrijk maakt in je propositie (en welke 5 elementen je vanaf vandaag weg gaat strepen). Etcetera.

Kers op deze taart: werken met een mega gemotiveerd team mensen die allemaal deze verwondering hebben. En een bepaald fanatisme om het verschil te maken. Trots op team flowresulting hoe we altijd samen tot het gaatje gaan om voor klanten het verschil te maken. Hard werken soms, maar per saldo zoveel energie extra in dit samen bereiken.

Verder: ik voel ook heel veel flow als ik aan het tennissen of padellen ben. Zeker ook als ik in een van de baaitjes in Begur duik en aan de tapas zit met een vino. En altijd als ik met mijn twee boys in de weer ben!

Keynote speaker
Anders Jansen treedt regelmatig op als key-note spreker waarbij hij vertelt over verschillende onderwerpen zoals klantbeleving, NPS, Customer journey en extreme klantgerichtheid. Anders is eerder bij o.a. NIMA, MIE (het grootste marketingevent van Nederland) en Beeckestijn Business School beoordeeld als top 3 hoogst gewaardeerde spreker. Interesse in Anders als spreker? Lees hier meer.