Ben jij de stagiair die we zoeken?

Wil je 4-6 maanden ervaring opdoen bij een gerenommeerd marketing en strategie adviesbureau en dit combineren met je afstudeeronderzoek? Bij ons krijg je de kans om te ervaren hoe een middelgroot adviesbureau werkt en heb je naast je stagebegeleider contact met onze adviseurs. We zijn momenteel op zoek naar een ambitieuze student die in de afstudeerfase van zijn master zit en die graag wil werken aan uitdagende marketing en strategievraagstukken en tevens zijn/haar afstudeeronderzoek wil uitvoeren. Startdatum van de afstudeerstage is in overleg.

Omschrijving afstudeeropdracht

Binnen onze expertisegroep Klantgerichte Organisaties is behoefte aan verdieping op het thema medewerkersbetrokkenheid. Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat betrokken medewerkers een positief effect hebben op de klantloyaliteit van organisaties. De mate waarin medewerkers hun organisatie als werkgever aanbevelen aan familie en vrienden is veelvuldig onderzocht. Hieruit volgen drijfveren voor het aanbevelen van hun organisatie als werkgever, zoals de ervaren werkdruk, autonomie en het gevoel van veiligheid op het werk.

Wat nog onderbelicht is gebleven, is de mate waarin medewerkers de diensten en producten van hun werkgever aanbevelen aan familie en vrienden. In dit afstudeeronderzoek dagen we je uit om te onderzoeken wat de drijfveren (drivers) hiervoor zijn. De onderzoeksvraag is: Wat zijn drijfveren voor medewerkers om de diensten en producten van hun werkgever aan te bevelen aan familie en vrienden?

Wat bieden we?

  • Naast het werken aan de opdracht, doe je ervaring op met het werken bij een adviesbureau. Je ondersteunt op projecten en je geeft samen met collega’s de (content)marketing van flowresulting verder vorm.
  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.
  • Als het werken bij flowresulting jou bevalt en je laat zien dat je een goede consultant kan worden, dan behoort een startersfunctie na je studie tot de mogelijkheden.

Wat vragen we?

Je zit in de scriptiefase van je universitaire master en wil ten minste kwantitatief onderzoek doen. Je bent een teamplayer met een kritische, leergierige en professionele houding die goed in staat is zelfstandig te werken. Daarnaast ben je fanatiek, ondernemend en nieuwsgierig.

Over flowresulting

Flowresulting helpt bedrijven te kiezen wie ze willen zijn voor welke klanten.

Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken. Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het ontwikkelen van de strategie voor de horeca op Schiphol, de servicebeloften voor Volkswagen Bedrijfswagens, de loyaliteitsstrategie voor de Rabobank, een jongvolwassenen propositie voor Loyalis en het klantgerichter maken van het Havenbedrijf Amsterdam.

Flowresulting is opgericht in 2001, we zijn een jong bureau met 18 medewerkers (25-45 jaar oud), er heerst een informele sfeer en we zijn gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht. Flowresulting organiseert regelmatig sociale activiteiten voor haar medewerkers, bijvoorbeeld borrels, concerten en uitjes in het buitenland.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze afstudeerplek? Stuur dan een mail met een korte motivatie en je CV naar droombaan@flowresulting.nl, ter attentie van Manon de Rijk.


Ben je ontzettend enthousiast om bij ons af te studeren maar past deze expertise niet helemaal bij jou? Bekijk dan onze andere afstudeerplekken.