Altijd al willen weten wat het consultancy vak inhoudt en een kijkje in de keuken van een consultancy bureau willen nemen? Of een college van één van onze adviseurs volgen? Of speeddaten? Regelmatig staan we op recruitment events of organiseren we een inhousedag.

Meld je aan voor één van onze events

Speeddating Event MAEUR 17 en 25 maart 2020

Datum: 17 en 25 maart 2020

Locatie: Rotterdam

Speciaal voor leden van MAEUR.

Op zoek naar een stageplek, afstudeeronderzoek of een startersfunctie? Op het MAEUR Speeddating Event maak je in korte één-op-één gesprekken kennis met verschillende bedrijven. Tijdens de lunch en de borrel na afloop is er de mogelijkheid om uitgebreider kennis te maken met de bedrijven en wie weet leidt dat tot meer.

Meer informatie

 

Inhousedag flowresulting 4 juni 2020

 
Datum: 4 juni 2020

Tijd: 17:00-21:00 uur

Locatie: kantoor flowresulting, Maliebaan 5 te Utrecht

Altijd al willen weten wat het consultancy vak gericht op marketing & strategie precies inhoudt? De inhousedag op 4 juni biedt dé mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van flowresulting. En wie weet is het een eerste stap in de richting van een baan!

Enthousiast?: Stuur je CV en korte motivatie naar droombaan@flowresulting.nl t.a.v. Manon de Rijk.

 

 

 

 

 

Event | De Kracht van Klantbeloften

 

Event | De Kracht van Klantbeloften

Datum: 26 november 2019
Tijd: 12:00-17:30 uur
Locatie: Spoorwegmuseum Utrecht
Tickets: € 295,00 (excl. 21% BTW)

Wat delen Jumbo Supermarkten, Volkswagen en Interpolis?
Ze hebben alle drie glasheldere klantbeloften. En die hebben ze niet voor niets, want klantbeloften leveren bewezen resultaten. Bedrijven met klantbeloften verkopen meer en hebben blijere klanten. Professor Erik Scherder vertelt over beloften en de impact daarvan op hersenen. Er zijn praktijkcases van Volkwagen, a.s.r., Interpolis en APG en masterclasses en break-out sessies. Ontdek tijdens het event wat klantbeloften voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Meer informatie